Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Voita unohtumattomat pikkujoulut!

Pian on taas se aika vuodesta, kun tuhannet suomalaiset työyhteisöt, kaveriporukat ja harrasteryhmät kokoontuvat yhteen juhlimaan…

...PIKKUJOULUJA!

Pikkujoulukausi 2019 on pian täällä, ja tänä vuonna me päätimme lisätä siihen hyppysellisen taikaa pistämällä käyntiin syksyn parhaan arvonnan!

Nyt voit voittaa omalle poppoollesi tämän vuoden parhaat bileet, joita koko Suomi kadehtii – meidän ammattitaitoinen tiimimme takaa sen, että saat ikimuistoiset pikkujoulut täynnä hauskaa ohjelmaa, musiikkia, yllätyksiä sekä tietenkin ilmaista purtavaa ja juotavaa!

Järjestämme legendaariset firman pikkujoulut, kaveriporukan intiimit bileet, toiminnantäyteiset juhlat urheiluseuralle tai vaikka unohtumattoman spektaakkelin koko koululle. Eventeam on täyden palvelun yritys, ja teemme onnekkaan voittajan unelmista totta.

Voit osallistua arvontaan ilman rekisteröitymistä online täyttämällä yhteystietosi tämän sivun alareunassa olevalle lomakkeelle. Kerro viestikentässä, kenet juuri SINÄ kutsuisit osallistumaan vuoden 2019 kuumimpiin pikkujouluihin – meidän avullamme villeimmätkin toiveesi voivat toteutua!

TERVETULOA UNELMIESI JUHLIIN!

img

Parhaat pikkujoulut 2019

Mikäli onnetar ei ole puolellasi arvonnassa, ei hätää! Kalenterissamme on vielä tilaa pikkujoulukauden aikaan, ja tiimillämme on takataskussaan muutama erityinen tarjous nopeille varaajille. Kampanja ja tapahtuma räätälöidään jokaisen tarpeisiin sopivaksi, mutta tässä muutama esimerkki tarjonnastamme:

 • Järjestämme tarvittaessa tilat tai tulemme sinun valitsemaasi juhlapaikkaan
 • Tarjoamme täyden pitopalvelun ruokineen ja juomineen
 • Saat kauttamme suomalaiset artistit ja bilebändit suoraan top-listalta
 • Ohjelma suunnitellaan toiveidesi mukaan tilaisuuteen sopivaksi
 • Meillä on uudet laitteet, jotka takaavat parhaan äänentoiston ja valotekniikan tilasta riippumatta

Pikkujoulujen suosituimpia ohjelmanumeroita ovat kokemuksemme mukaan mm:

 • Bilebändi
 • Karaoke
 • Tietovisat
 • Joulupukin vierailu
 • Stand-up

Juuri nyt voit saada elämäsi pikkujoulut ale-hintaan ilman tiliä, sillä lähetämme nopeimmille yhteystietonsa jättäneille erikoistarjouksen sähköpostitse. Pidä siis sähköpostilaatikkoasi silmällä – näistä bileistä et halua jäädä paitsi!

Miksi käyttää tapahtumapalvelua?

Eventeam Oy:n luotettavat ammattilaiset nostavat bileesi aivan uudelle tasolle, ja kaikki asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä päätökseensä ulkoistaa tapahtuman järjestely. Tässä muutama tärkein syy, miksi sinunkin kannattaa valita meidät:

 1. Nopeampi tapa järjestää tapahtuma – säästät arvokasta aikaa, kun jätät kaiken meidän huoleksemme!
 2. Halvempi vaihtoehto – kaikkien palvelujen erikseen hankkiminen tulee yllättävän kalliiksi, joten säästät pitkän pennin valitsemalla meidät. Vertaa hintoja ja ylläty!
 3. Turvallinen ja luotettava – voit olla varma siitä, että saat kaiken tilaamasi. Tapahtuman voi tilata ilman talletusta eli maksat vasta juhlien jälkeen yhdellä laskulla, jonka voi hoitaa vaikkapa luottokortilla, pankkitunnuksilla, käteisellä tai Trustlylla.
img

Osallistu arvontaan ja tilaa tarjouskirje tästä

Älä jää paitsi näistä bileistä – täytä alla oleva lomake online heti ja osallistu arvontaan, jonka palkintona on vuoden 2019 parhaat pikkujoulut! Samalla saat tietoa käynnissä olevasta kampanjasta ja linkin, jonka kautta voit katsoa syksyn ja talven vapaat ajat, lunastaa tarjouksen ja varata meidät järjestämään omat, ikimuistoiset juhlasi.